Tilbygning og ombygning i Odder og Skanderborg

Alt indenfor både om- og tilbygning

Vi kan tilbyde alsidigt tømrer- og snedkerarbejde i forbindelse med tilbygning og ombygning samt renovering i Odder, Skanderborg og omegn gennem en god dialog fra start til slut. Hos Odder Tømrer- og Snedkerforretning sørger vi altid for at gøre din opgave til vores opgave.

  • Skal De have nyt køkken eller badeværelse?
  • Skal tag-etagen indrettes eller bygges om?

​Mulighederne er uendelige, men vi kan få Deres idéer gjort til virkelighed.

Vores team af dygtige tømrere og snedkere har mange års erfaring i branchen, og vi sørger for, at alt arbejde udføres med den største nøjagtighed og professionalisme. Vi lægger vægt på at have en god dialog med vores kunder fra start til slut, så vi sikrer os, at resultatet bliver præcis, som De ønsker det.

Vi ved, at en tilbygning, ombygning eller renovering kan være en stor beslutning, men vi vil gerne være med til at gøre processen så glat og stressfri som muligt. Vi tilbyder rådgivning og vejledning igennem hele processen og sørger for, at De får det bedst mulige resultat til en fair pris.

Derudover arbejder vi også med: udskiftning af vinduer og renovering af tag.

Kontakt os for at høre mere om en om- eller tilbygning

Er du på udkig efter en om- eller tilbygning til din bolig i Odder? Hos Odder Tømrer og Snedkerforretning har vi mange års erfaring med at levere kvalitetsarbejde til vores kunder. Kontakt os i dag for et tilbud på telefon (+45) 21 22 68 62 eller skriv til os på p.skipper@odder-ts.dk. Du er også meget velkommen til at udfylde formularen til højre. Vi glæder os til at høre fra dig!

(+45) 21 22 68 62
p.skipper@odder-ts.dk